Hanza (HANZA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Hanza aktie

HANZA  

HANZA Holding är ett tillverkningsbolag. Bolaget levererar kompletta tillverkningslösningar inom mekanik, elektronik, kablage och slutmontering. Utöver levereras eftermarknadsservice i form av service och teknisk support. I dagsläget har bolaget störst verksamhet i Norden, Baltikum och Asien med övervägande industriella aktörer som kundbas. Hanza koncernen grundades under 2008 och har sitt huvudkontor i Stocksund.

Hanza tillhör sektorn Industri och branschen Affärskonsulter. Bolaget har ett börsvärde på 693 MSEK, en omsättning på 2 169 MSEK och med ett resultat på 1 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Hanza

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Hanza (HANZA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Hanza aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern HANZA. Aktien har ett P/E-tal på 534 och P/S-tal på 0.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Hanza utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Hanza senaste utdelning är 0.3 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.2% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Hanza Avanza – se aktiekurs idag

Se Hanza senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Hanza – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Hanza.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Hanza.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Hanza

Hanza

TickerHANZA
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschAffärskonsulter
Börsvärde693 MSEK
Omsättning2 169 MSEK
Vinst1 MSEK
P/E534
P/S0.3
Utdelning0.3 SEK
Direktavkastning1.2%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Hanza

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Hanza? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter