Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest sedda börsvideos –"Oväntade åtgärder som kräver bygglov" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Oväntade åtgärder som kräver bygglov" av EFN Marknad intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från Nordnet, Ten Bagger eller IG Sverige med flera.

1. Oväntade åtgärder som kräver bygglov

Funderat på att måla om huset, eller kanske sätta upp ett plank? Glöm inte att kolla upp vilka bygglovsregler som gäller! Här är några oväntade saker som du inte trodde att du behöver bygglov för..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

2. Fastighetsaktien Rutger Arnhult köper - Sparpodden 462

Veckans gäst är Rutger Arnhult, vd på Castellum. Vi får höra om elpriser och dess påverkan på fastighetsbranschen. Det bjuds även på en inblick i olika fastighetssegment och hur de mår just nu med höjd ränta..

En video från Nordnet som du tar del av här.

3. Market update 13 sept - Målområden nåddes, inflationssiffra och sell-off!

God kväll, I dagens video går vi igenom marknaderna i vanlig ordning och kan konstatera att indexen både här hemma och i USA nådde våra målområden på uppsidan till slut. Tålamod betalade sig ännu en gång..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

4. Gröna skott | IG Börssnack

Läs mer om IG: https://www.ig.com/ Hur kan man se att börsen nått botten? I veckans avsnitt analyserar Erik och Jonas historiska grafer och konstaterar att vi inte är där ännu. De tittar också närmare på..

En video från IG Sverige som du tar del av här.

Elekta / Pareto Securities’ 13th Annual Healthcare Conference

5. Elekta / Pareto Securities’ 13th Annual Healthcare Conference

Intervju med Cecilia Ketels, Head of IR Elekta Disclaimer: ”Informationen i denna video ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är..

En video från Pareto Securities som du tar del av här.

6. Healthcare Direkt 2022-09-12 | Neodynamics finanschef om FDA-godkännandet

Trading Direkt Healthcare gästas av medicinteknikbolaget Neodynamics finanschef Aaron Wong som berättar om FDA-godkännandet för biopsisystemet Neonavia. Beskedet presenterades i ett pressmeddelande på..

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

7. SitDown – Staybles VD kommenterar fullrekryterad fas IIb-studie

Intervju med Stayble Therapeutics VD Andreas Gerward som presenterar Stayble och kommenterar den pågående fas IIb-studien som nyligen fullrekryterades. Glöm inte att prenumerera på kanalen för att få ta del av..

En video från FinWire TV som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Castellum

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.