Nyhet

Veckans

Veckans 7 mest sedda börsvideos –"Oväntade åtgärder som kräver bygglov" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Oväntade åtgärder som kräver bygglov" av EFN Marknad intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från Nordnet, Ten Bagger eller IG Sverige med flera.

1. Oväntade åtgärder som kräver bygglov

Funderat på att måla om huset, eller kanske sätta upp ett plank? Glöm inte att kolla upp vilka bygglovsregler som gäller! Här är några oväntade saker som du inte trodde att du behöver bygglov för..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

2. Fastighetsaktien Rutger Arnhult köper - Sparpodden 462

Veckans gäst är Rutger Arnhult, vd på Castellum. Vi får höra om elpriser och dess påverkan på fastighetsbranschen. Det bjuds även på en inblick i olika fastighetssegment och hur de mår just nu med höjd ränta..

En video från Nordnet som du tar del av här.

3. Market update 13 sept - Målområden nåddes, inflationssiffra och sell-off!

God kväll, I dagens video går vi igenom marknaderna i vanlig ordning och kan konstatera att indexen både här hemma och i USA nådde våra målområden på uppsidan till slut. Tålamod betalade sig ännu en gång..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

4. Gröna skott | IG Börssnack

Läs mer om IG: https://www.ig.com/ Hur kan man se att börsen nått botten? I veckans avsnitt analyserar Erik och Jonas historiska grafer och konstaterar att vi inte är där ännu. De tittar också närmare på..

En video från IG Sverige som du tar del av här.

Elekta / Pareto Securities’ 13th Annual Healthcare Conference

5. Elekta / Pareto Securities’ 13th Annual Healthcare Conference

Intervju med Cecilia Ketels, Head of IR Elekta Disclaimer: ”Informationen i denna video ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är..

En video från Pareto Securities som du tar del av här.

6. Healthcare Direkt 2022-09-12 | Neodynamics finanschef om FDA-godkännandet

Trading Direkt Healthcare gästas av medicinteknikbolaget Neodynamics finanschef Aaron Wong som berättar om FDA-godkännandet för biopsisystemet Neonavia. Beskedet presenterades i ett pressmeddelande på..

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

7. SitDown – Staybles VD kommenterar fullrekryterad fas IIb-studie

Intervju med Stayble Therapeutics VD Andreas Gerward som presenterar Stayble och kommenterar den pågående fas IIb-studien som nyligen fullrekryterades. Glöm inte att prenumerera på kanalen för att få ta del av..

En video från FinWire TV som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt