Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 8 mest sedda börsvideos –"Blir man lyckligare av mer pengar? | Saker du måste veta" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Blir man lyckligare av mer pengar? | Saker du måste veta" av EFN Marknad intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från TIN Fonder, Nordnet eller Ten Bagger med flera.

1. Blir man lyckligare av mer pengar? | Saker du måste veta

Det går inte att köpa sig lycklig! Eller? Ekonomiprofessorn Micael Dahlen förklarar sambandet mellan lycka och pengar. Jo, det är faktiskt så att man blir lyckligare av mer pengar. Även de snuskigt rika! Grejen..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

2. TIN Live Q3 '22 - Börskrasch. Dags för revansch i Ny Teknik?

Onsdag den 28 september sänder vi live! Följ med oss och ställ gärna frågor i chatten på Youtube, Twitter eller Twitch!..

En video från TIN Fonder som du tar del av här.

3. Investera i uran? - Anna Svahn #shorts

Gratis webbinarier som ger dig kunskapen att investera smartare: 👉 https://blogg.nordnet.se/event/ Häng med i flödet på: 👉 TikTok - https://www.tiktok.com/@nordnet.sverige 👉 Instagram - https://www..

En video från Nordnet som du tar del av här.

4. Market update 27 sept - Som mörkast före (Q4)gryningen?

God eftermiddag, Pessimismen breder ut sig. Vinsterna ska falla kraftigt, Europa går inför en kolsvart vinter, inflationen skenar, centralbankerna är hawkish, likviditeten i hela systemet är låg, konsumenten är..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

Swedish Stirling Presentation 26 September 2022

5. Swedish Stirling Presentation 26 September 2022

Webcast med Swedish Stirling och VD Dennis Andersson. #SwedishStirling #Webcast #FinwireTV Glöm inte att prenumerera på kanalen för att få ta del av fler intressanta bolagsfilmer, intervjuer och presentationer...

En video från FinWire TV som du tar del av här.

6. Fortsatt försiktighet | IG Börssnack

Läs mer om IG: https://www.ig.com/ Hur blir man en bättre trader? I veckans avsnitt gästas IG Börssnack av Eric Lindeen som berättar om sin strategi. Dessutom berättar Erik hur han tittar på Market Risk Monitor..

En video från IG Sverige som du tar del av här.

7. Vi väljer fastighetsbolag utanför Stockholm / God morgon från Paretodesken 26 september

Vi fortsätter med fastighetsfokuset och pratar idag med analytiker Viktor Hökenhammar Disclaimer: ”Informationen i denna video ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid..

En video från Pareto Securities som du tar del av här.

8. Trading Direkt Healthcare 2022-09-26 | Irlab VD om fas 2b-studie med mesdopetam

Trading Direkt Healthcare gästas av Richard Godfrey, vd för Irlab Therapeutics. Under intervjun förklarar vi det primära målet i bolagets fas 2b-studie med läkemedelskandidaten mesdopetam under utvärdering vid..

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt