IRLAB Therapeutics (IRLAB A) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

IRLAB Therapeutics aktie

IRLAB A  

Irlab Therapeutics är ett svenskt forsknings- och läkemedelsbolag grundat i Göteborg under 2013. Verksamheten bedrivs via dotterbolaget Irlab Sweden. Forskningen är specialiserad mot behandling av hjärnsjukdomar, vanligen benämnt neurodegenerativa sjukdomar. I nuvarande stund innehar bolaget läkemedelskandidater specialiserade mot bland annat Parkinsons sjukdom.

IRLAB Therapeutics tillhör sektorn Hälsovård och branschen Läkemedel. Bolaget har ett börsvärde på 2 044 MSEK, en omsättning på 1 MSEK och med ett resultat på -93 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien IRLAB Therapeutics

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper IRLAB Therapeutics (IRLAB A) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

IRLAB Therapeutics aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern IRLAB A. Aktien har ett P/E-tal på -22.1 och P/S-tal på 19654.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

IRLAB Therapeutics utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

IRLAB Therapeutics Avanza – se aktiekurs idag

Se IRLAB Therapeutics senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter IRLAB Therapeutics – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien IRLAB Therapeutics.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i IRLAB Therapeutics.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om IRLAB Therapeutics

IRLAB Therapeutics

TickerIRLAB A
ListaMid Cap
LandSverige
SektorHälsovård
BranschLäkemedel
Börsvärde2 044 MSEK
Omsättning1 MSEK
Vinst-93 MSEK
P/E-22.1
P/S19654.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien IRLAB Therapeutics

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om IRLAB Therapeutics? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter