Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 8 mest sedda börsvideos –"Market update 25 okt - Snart dags för paus/rekyl innan vidare upp!" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Market update 25 okt - Snart dags för paus/rekyl innan vidare upp!" av Ten Bagger intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från Nordnet, IG Sverige eller EFN Marknad med flera.

1. Market update 25 okt - Snart dags för paus/rekyl innan vidare upp!

God eftermiddag, Börsen fortsätter att visa styrka och vi går som vanligt igenom de senaste händelserna på marknaden och vad vi bör kunna förvänta oss av närmsta framtiden. Generellt bör vi efter de senaste..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

2. Regeringen behöver ge besked om ISK, elstöd och amorteringskrav

Gratis webbinarier som ger dig kunskapen att investera smartare: 👉 https://blogg.nordnet.se/event/ Häng med i flödet på: 👉 TikTok - https://www.tiktok.com/@nordnet.sverige 👉 Instagram - https://www..

En video från Nordnet som du tar del av här.

3. Botten 2023 | IG Börssnack

Läs mer om IG: https://www.ig.com/ Kommer vi nå botten under 2023? Jonas går igenom IMF-prognoser för att söka svar på frågan. Samtidigt ser Erik tecken att 10-årsräntan i USA kan vara på väg neråt. Vilka..

En video från IG Sverige som du tar del av här.

4. Statens prio syns på sedlarna | Saker du måste veta

Konsten på olika länders pengar visar vad som är viktigt för just dem. Rojalistiska länder, som England, har monarken på sina sedlar. Religiösa länder har moskéer eller andliga ledare och diktaturer har i regel..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

Är du Sveriges bästa investerare?

5. Är du Sveriges bästa investerare?

Nordic Growth Markets succétävling Investerar-SM är tillbaka! Delta gratis i Investerar-SM och lär dig handla aktier, index, råvaror, valutor, krypto och räntor utan att riskera dina egna pengar. Tävlingen..

En video från NGM Exchange som du tar del av här.

6. Vad talar för stigande börser?  / God morgon från Paretodesken 24 oktober

En uppdatering med Matilda Karlsson och Chris Watling på Longview Economics Disclaimer: ”Informationen i denna video ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en..

En video från Pareto Securities som du tar del av här.

7. Nanexa | Rapportpresentation Q3 med VD David Westberg & Otto Skolling

Nanexa | Rapportpresentation Q3 med VD David Westberg & Otto Skolling..

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

8. CAG Group - Q3 Presentation 2022

VD Åsa Landén Ericsson presenterar bolagets tredje kvartal 2022. #CAG #FinwireTV #Webcast Glöm inte att prenumerera på kanalen för att få ta del av fler intressanta bolagsfilmer, intervjuer och presentationer...

En video från FinWire TV som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt