CAG Group (CAG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

CAG Group aktie

🔔 Skapa bevakning

CAG  

CAG Group är en managementkoncern inriktade mot IT-branschen. Störst inriktning åẗerfinns inom erbjudandet av specialist- och verksamhetskonsulter, med kompetens som innefattar områdena systemutveckling, drift, förvaltning och utbildning. Kunderna är verksamma inom flertalet branscher, från banksektorn, hälsa, vård och omsorg, till försvar. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

CAG Group tillhör sektorn Informationsteknik och branschen IT-Konsulter. Bolaget har ett börsvärde på 581 MSEK, en omsättning på 499 MSEK och med ett resultat på 30 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien CAG Group

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper CAG Group (CAG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

CAG Group aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern CAG. Aktien har ett P/E-tal på 19.3 och P/S-tal på 1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

CAG Group utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

CAG Group senaste utdelning är 3 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 3.5% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

CAG Group Avanza – se aktiekurs idag

Se CAG Group senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter CAG Group – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien CAG Group.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i CAG Group.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om CAG Group

CAG Group

TickerCAG
ListaFirst North
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschIT-Konsulter
Börsvärde581 MSEK
Omsättning499 MSEK
Vinst30 MSEK
P/E19.3
P/S1
Utdelning3 SEK
Direktavkastning3.5%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien CAG Group

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om CAG Group? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter