Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 9 mest sedda börsvideos –"Aktier att undvika? Marcus Hernhag - Sparpodden 480" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Aktier att undvika? Marcus Hernhag - Sparpodden 480" av Nordnet intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från Pareto Securities, Direkt Studios eller EFN Marknad med flera.

1. Aktier att undvika? Marcus Hernhag - Sparpodden 480

Häng med i flödet på: 👉 TikTok - https://www.tiktok.com/@nordnet.sverige 👉 Instagram - https://www.instagram.com/nordnet/ 👉 Twitter - https://twitter.com/NordnetSE 👉 Facebook - https://www.facebook..

En video från Nordnet som du tar del av här.

2. Vår förändrade syn på Electrolux / God morgon från Paretodesken 6 februari

Idag diskuterar vi marknad, rapportsäsongen, Kinnevik, Tele2 och Electrolux. Medverkar gör analyschef Stefan Wård och analytiker Magnus Behm. Disclaimer: ”Informationen i denna video ska inte ses som..

En video från Pareto Securities som du tar del av här.

3. Trading Direkt Healthcare 2023-02-06 | Index Pharmas vd om studieförseningen

00:00 Intro 00:57 Index Pharmaceuticals vd om studieförseningen, läkemedelskandidaten cobitolimod och Conclude-programmet i fas 3 samt status för finansieringen 12:08 Magnus svarar och förklarar om de historiskt..

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

4. Sju bankaktier att hålla koll på | EFN Marknad 8 februari

Stigande räntor sägs ge klirr i kassan för Sveriges banker. Men hur bra går det för dem – och vad kommer de att ge för utdelningar? Det diskuterar Marcela Klang, analytiker på Handelsbanken, och Lars Frick,..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

Market update 7 feb 2023 - Market Disco Q1 - Från Hard landing till No landing?!

5. Market update 7 feb 2023 - Market Disco Q1 - Från Hard landing till No landing?!

God eftermiddag, I dagens avsnitt inleder vi med en djupdykning i vad som drivit börsen den senaste tiden, ser till den "perfect storm of buying" som finns/funnits i marknaden. studerar positioneringen hos CTAs, short..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

6. Börspsykologi | IG Börssnack

Läs mer om IG: https://www.ig.com/ Hur ska man tänka för att skapa en vinnande strategi? Vilka fällor går att undvika? I veckans avsnitt pratar Erik Hansén om ett av sina favoritämnen – börspsykologi...

En video från IG Sverige som du tar del av här.

7. Rottneros – Aktiedagen Göteborg 6 februari 2023

VD Lennart Eberleh presenterar bolaget. Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan börsbolag och investerare. Evenemangen möjliggör för investerare att kunna ställa..

En video från Aktiespararna som du tar del av här.

8. Neste Q4’22: Renewables rock!

Neste is closing the books for 2022 with strong performance in every segment. The growth strategy in the renewable segment continued according to plan, with the expansions proceeding well. The oil products benefited..

En video från Inderes Nordic som du tar del av här.

9. Checkin.com Q4 Presentation 2022

CEO Kristoffer Cassel och CFO Martin Baeuml presenterar Q4 rapporten för 2022. #checkin.com #Webcast #FinwireTV Glöm inte att prenumerera på kanalen för att få ta del av fler intressanta bolagsfilmer,..

En video från FinWire TV som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien checkin.com

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.