Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 9 mest sedda börsvideos –"Julrally? | IG Börssnack" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Julrally? | IG Börssnack" av IG Sverige intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från Ten Bagger, Pareto Securities eller Nordnet med flera.

1. Julrally? | IG Börssnack

Läs mer om IG: https://www.ig.com/ Stämmer det att det finns ett julrally? Eller bör det snarare kallas nyårsrally? Börjar guldet vakna till liv? Och vilka aktier är intressanta att titta närmare på – baserat..

En video från IG Sverige som du tar del av här.

2. Market update 29 nov - Toppkänning och svagheter under huven!

God kväll, Jag fortsätter att se svagheter i börsen och upprepar budskapet från förra veckan om att vi bör vara i slutfasen för Q4-rallyt nu, speciellt efter att börserna också gjort den "final push" som vi..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

3. Vad talar för ytterligare björnmarknad? / God morgon från Paretodesken 28 november

Idag pratas det börs och marknadsuppdatering med Chris Watling på Longview Economics och analyschef Stefan Wård. Disclaimer: ”Informationen i denna video ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att..

En video från Pareto Securities som du tar del av här.

4. Aktierna dom köper (och ratar) - Tech-special - Sparpodden 473

I dagens sparpodden blir det teknikaktier för hela slanten! Ara gästas av 3 experter i området: Inge Heydorn (Partner, GP Bullhound), Filip Boman (Förvaltare, Öhman) och Johan Roslund (Privatinvesterare). Häng..

En video från Nordnet som du tar del av här.

Stayble Therapeutics: Intervju med VD Andreas Gerward avseende Q3'22

5. Stayble Therapeutics: Intervju med VD Andreas Gerward avseende Q3'22

Stayble Therapeutics: Intervju med VD Andreas Gerward avseende Q3'22..

En video från Kalqyl Play som du tar del av här.

6. Mahvie Minerals notering på Nordic Growth Marekt

Vi firar Mahvie Minerals notering på Nordic Growth Market. Bolaget är ett spännande propekterings- och gruvutvecklingsbolag som fokuserar på bas-, ädel- och specialmetaller i Norden. Mahvie Minerals arbetar med..

En video från NGM Exchange som du tar del av här.

7. Trading Direkt Healthcare 2022-11-28 | Hansa Biopharmas vd om lanseringen av Idefirix

Trading Direkt Healthcare gästas av Hansa Biopharmas vd Søren Tulstrup som berättar om specialistläkemedelsbolagets tidiga Europalansering av Idefirix med syfte att ta ned antikroppar för att möjliggöra fler..

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

8. Pass 5: Bara bra lån, tack! | Kom i form ekonomiskt

Ett lån behöver inte vara något dåligt, men det är viktigt att se över vad man lånar till. Regeln är att bara låna till sådant som ger ett bestående värde. Dessutom är det viktigt att reda ut fast eller..

En video från EFN Marknad som du tar del av här.

9. Sitdown - Euroafrica

Euroafrica Digital Ventures VD Peter Persson deltar i en Sitdown där han pratar om bolget, avknoppningen av Social Media Lab samt företrädesemissionen. Glöm inte att prenumerera på kanalen för att få ta del av..

En video från FinWire TV som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt