Hansa Biopharma (HNSA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Hansa Biopharma aktie

HNSA  

Hansa Biopharma är verksamma inom bioteknik. Bolaget är specialiserade inom forskning och utveckling av immunmodulerande enzymer. Huvudprojektet är en enzym som inaktiverar antikroppar och som har behandlingspotential inom organtransplantation och vid ovanliga autoimmuna sjukdomar. Övriga projekt fokuserar på utveckling av nya antikroppsmodulerande enzymer samt HBP-analys.

Hansa Biopharma tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech. Bolaget har ett börsvärde på 6 560 MSEK, en omsättning på 3 MSEK och med ett resultat på -431 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Hansa Biopharma

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Hansa Biopharma (HNSA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Hansa Biopharma aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern HNSA. Aktien har ett P/E-tal på -15.2 och P/S-tal på 461.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Hansa Biopharma utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Hansa Biopharma Avanza – se aktiekurs idag

Se Hansa Biopharma senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Hansa Biopharma – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Hansa Biopharma.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Hansa Biopharma.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Hansa Biopharma

Hansa Biopharma

TickerHNSA
ListaMid Cap
LandSverige
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde6 560 MSEK
Omsättning3 MSEK
Vinst-431 MSEK
P/E-15.2
P/S461.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Hansa Biopharma

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Hansa Biopharma? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter