Nyhet

Arcane

Arcane Crypto-bolag i samarbete kring nästa generations kredit- och efterhandelslösningar

Kryptobolaget Arcane Cryptos intressebolag Puremarkets har inlett ett samarbete med Copa Fin om att utveckla nästa generations kredit- och efterhandelslösningar för marknaden. Det framgår av ett pressmeddelande.

Partnerskapet kommer att göra det möjligt för institutionella handlare att kunna handla på plattformen genom bilateral kredit, vilket möjliggör kontroll av motpartsrisk för samtliga handelsdeltagare och mer effektivt nyttjande av kapitalanvändning. Handeln väntas starta under andra halvåret 2022.

”Vi erbjuder marknaden det som har saknats, en interbank handelsplats som är transparent, effektiv och bank-grade”, kommenterar Pure Digitals vd Lauren Kiley.

Arcane Crypto äger 37,5 procent av aktierna i Puremarkets.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Arcane Crypto

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Arcane Crypto

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt