Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Betolar får ny vd - hämtas från Exel

Finska Betolar har utsett Riku Kytömäki till ny vd. Han kommer närmast från rollen som vd för Exel Composites.

Hans uppdrag blir att fortsätta att implementera den tillväxtstrategi som företaget spikat.

Styrelsen uppger också att man kommit överens med Matti Löppönen om att han skall avgå. Löppönen, som har haft vd-hatten sedan 2020, kommer att kvarstå tills dess att Kytömäki tillträder vilket blir senast den 12 november.

"Jag är mycket glad över att Riku Kytömäki ansluter sig till Betolar för att leda företaget till nästa fas och vi ser fram emot det framtida samarbetet. Han har en stark industriell bakgrund i att leda och bygga upp internationella företag samt skalning av nya lösningar", säger Tero Ojanperä, Betolars styrelseordförande, i en kommentar.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Betolar

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Betolar

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt