Exel Composites (FI) (EXL1V) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Exel Composites (FI) aktie

EXL1V  

Exel Composites är ett tillverkningsbolag. Bolaget tillverkar och marknadsför sammansatta kompositer som används i krävande industriella miljöer. Utöver huvudverksamheten utförs även laminering och extrudering. Störst verksamhet återfinns inom Europa och Asien med kunder inom tillverknings- och flygindustrin. Exel Composites grundades ursprungligen 1960 och har sitt huvudkontor i Vantaa.

Exel Composites (FI) tillhör sektorn Industri och branschen Industrikomponenter. Bolaget har ett börsvärde på 116 MEUR, en omsättning på 104 MEUR och med ett resultat på 5 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Exel Composites (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Exel Composites (FI) (EXL1V) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Exel Composites (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Small Cap, och med tickern EXL1V. Aktien har ett P/E-tal på 21.6 och P/S-tal på 1.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Exel Composites (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Exel Composites (FI) senaste utdelning är 0.2 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Exel Composites (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Exel Composites (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Exel Composites (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Exel Composites (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Exel Composites (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Exel Composites (FI)

Exel Composites (FI)

TickerEXL1V
ListaSmall Cap
LandFinland
SektorIndustri
BranschIndustrikomponenter
Börsvärde116 MEUR
Omsättning104 MEUR
Vinst5 MEUR
P/E21.6
P/S1.1
Utdelning0.2 EUR
Direktavkastning2%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Exel Composites (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Exel Composites (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter