Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Briox

Briox ska lansera lösning för lönehantering med finskt bolag

Affärssystembolaget Briox har ingått ett avtal med finska mjukvarubolaget Palkkaus och parterna ska tillsammans erbjuda Briox kunder en integrerad lösning för lönehantering. Det framgår av ett pressmeddelande.

Lösningen kommer finnas tillgänglig genom Briox programvara och en lansering väntas ske under hösten.

“Integrerad lönehantering direkt i plattformen är en av de mest efterfrågade funktionaliteterna bland våra befintliga och potentiella byråkunder. Vi är därför mycket nöjda att nu kunna presentera en komplett lösning på en modern plattform för det viktiga mikrosegmentet", kommenterar Briox vd Johan Nordqvist.

Palkkaus beskrivs vara ledande inom lönehantering på den finska marknaden.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Briox

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Briox

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt