Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Carl

Carl Armfelt ser köplägen i tillväxtbolag, lyfter fram fem aktier - Di

Tin Fonders förvaltare Carl Armfelt ser ett trendbrott i de hårt kurspressade tillväxtbolagen och lyfter i en intervju med Dagens industri fram fem aktier där han ser köplägen.

Tekniksektorn har haft en tuff inledande start på året i kölvattnet av en förhöjd inflation och stigande räntor. Armfelts fond Tin Ny Teknik, som han förvaltar tillsammans med Eric Sprinchorn, har fallit omkring 30 procent i år - vilket bland annat lett till att fonden kraftigt minskat på antalet innehav i portföljen.

De bolag förvaltaren nu tycker har attraktiva ingångslägen är Viaplay, Biogaia, Addnode, Biotage och Paradox. Samtliga aktier finns dessutom i fonden.

"Jag tror att man ska vara redo för ett tuffare klimat och allt kommer inte att flyga. Man måste vara än mer fokuserad och ha laserfokus på kvalité och bolag som kan fortsätta växa i en tuffare ekonomisk miljö", säger Armfelt.

https://www.di.se/nyheter/expert-investmentbolagen-att-kopa-nu-bra-affar-pa-sikt/

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Addnode

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt