Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Carlsquare

Carlsquare ser positivt på Medclair Invest efter fördjupat samarbete och ny lagstiftning i UK

Carlsquare ser ett stärkt case i Medclair Invest efter att bolaget under gårdagen fördjupade sitt samarbete med brittiska BRP Medical. Även den nyligen klubbade lagstiftningen som berör sjukvårdssystemet i Storbritannien bedöms gynna företaget framöver, skriver analyshuset i ett pressmeddelande.

Lagstiftningen syftar till att den statliga myndigheten för offentlig sjukvård i Storbritannien ska bli klimatneutral år 2040. Carlsquare bedömer att den kommer bidraga starkt till valideringsvärdet för Medclaires kommersialiseringsbana, och att händelsen ger stöd till analyshusets försäljningsprognoser.

Samtidigt förväntas även det fördjupade samarbetet med BRP Medical gynna bolaget, vilket syftar till att BRP kommer bli exklusiv återförsäljare åt Medclair i Storbritannien och Irland.

Carlsquare menar att triggers för aktien i framtiden väntas komma från Medclairs förmåga att kapitalisera på det "förstärkta landskapet". De menar även att viktigt de kommande kvartalsrapporterna blir att analysera bolagets tillväxt.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Medclair Invest

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Medclair Invest

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt