Medclair Invest (MCLR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Medclair Invest aktie

MCLR  

Spintso, Sport Intelligence Solutions, är en svensk helhetsleverantör av domarutrustning till fotboll och andra sporter. Produktportföljen består av PDA system, domarklockor, kommunikationssystem, samt därtill grundläggande utrustning som visselpipor, flaggor, spray, och domarkläder. Bolaget grundades år 2005 och har idag sitt huvudkontor i Göteborg.

Medclair Invest tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Fritid & Sport. Bolaget har ett börsvärde på 154 MSEK, en omsättning på 6 MSEK och med ett resultat på -2 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Medclair Invest

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Medclair Invest (MCLR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Medclair Invest aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern MCLR. Aktien har ett P/E-tal på -76.8 och P/S-tal på 22.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Medclair Invest utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Medclair Invest Avanza – se aktiekurs idag

Se Medclair Invest senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Medclair Invest – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Medclair Invest.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Medclair Invest.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Medclair Invest

Medclair Invest

TickerMCLR
ListaNGM
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschFritid & Sport
Börsvärde154 MSEK
Omsättning6 MSEK
Vinst-2 MSEK
P/E-76.8
P/S22.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Medclair Invest

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Medclair Invest? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter