Nyhet

Cricket

Cricket Manager genomgår anpassningar inför stundande lansering - vd-brev

Spelutvecklingsbolaget Wicket Gaming håller på att göra anpassningar av spelet Cricket Manager inför den stundande globala lanseringen. Det uppger Eric de Basso i vd-brevet för januari.

”Sedan vår lansering i Sydafrika har vi kunnat tillgodogöra oss användbar feedback från användare samt användardata. Med anledning av detta gör vi nu mindre justeringar och adderar särskilt efterfrågade funktioner av våra användare. I egenskap av ett spelutvecklande bolag är det oerhört viktigt att användarnas önskemål får gehör i produktutvecklingen. Dessa nya förslag till funktioner från våra användare implementeras i skrivande stund och vi är nära att skala upp lanseringen till fler länder för att därefter vara redo för en global lansering”, säger Eric de Basso.

Wicket-chefen går också in på förvärvet av Wegesrand som omsätter närmare 25 miljoner. Han uppger att due diligence-processen kopplat till förvärvet är pågående. Eric de Basso kan också avslöja att Wegesrand säkrat ordrar för drygt 10 miljoner kronor under januari.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Wicket Gaming

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Wicket Gaming

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt