Wicket Gaming (WIG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Wicket Gaming aktie

🔔 Skapa bevakning

WIG  

Wicket Gaming är ett svenskt spelutvecklingsbolag som grundades 2015. Bolagets affärsidé bygger på att utveckla och distribuera så kallade free-to-play-spel inom sportgenren baserade på egenägda varumärken. Sedan start har Bolaget arbetat med att utveckla sin första titel, Cricket Manager, som är ett managerspel inom cricket för mobila enheter som går ut på att skapa och äga sin egen cricketklubb och tävla mot andra spelare runtom i världen.

Wicket Gaming tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Gaming & Spel. Bolaget har ett börsvärde på 200 MSEK, en omsättning på 1 MSEK och med ett resultat på -6 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Wicket Gaming

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Wicket Gaming (WIG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Wicket Gaming aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern WIG. Aktien har ett P/E-tal på -31.9 och P/S-tal på 136.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Wicket Gaming utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Wicket Gaming Avanza – se aktiekurs idag

Se Wicket Gaming senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Wicket Gaming – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Wicket Gaming.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Wicket Gaming.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Wicket Gaming

Wicket Gaming

TickerWIG
ListaSpotlight
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschGaming & Spel
Börsvärde200 MSEK
Omsättning1 MSEK
Vinst-6 MSEK
P/E-31.9
P/S136.4

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Wicket Gaming

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Wicket Gaming? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter