Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Deutsche

Deutsche Bank inleder med köp på Embracer

Deutsche Bank inleder bevakning av gamingbolaget Embracer med rekommendationen köp. Riktkurs är 75 kronor.

I analysen uppges det att Embracers aktie verkar ha “smält” den senaste tidens dåliga nyheter och kan till och med ha diskonterat möjligheten för en potentiell vinstvarning vid eller före Q2-rapporten i mitten av november, rapporterar Bloomberg News.

Om lanseringen av spelet Saints Row skriver Deutsche Bank att det varit en skakig start för en expansion till AAA-spel, men att man fortsatt tror mycket på den breda strategin.

Deutsche Bank lyfter också fram Embracers potentiella flytt till Stockholmsbörsens huvudlista i december som en positiv katalysator för aktien.

Embracer-aktien tappar drygt 2 procent under torsdagsförmiddagen till 58,27 kronor senast betalt.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Embracer

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Embracer

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt