Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Emergers

Emergers sänker motiverat värde för Motion Display - men ser betydande omvärdering om marknaden rör på sig

Emergers sänker det motiverade värdet för displaybolaget Motion Display till 2,1-2,5 kronor per aktie (2,8-3,3) i en ny uppdragsanalys. Den nya riktkursen gäller för kommande 12-24 månader.

Revideringen är gjord på avsaknad av ett stabilt orderflöde och en svagare än väntad försäljning under första halvåret 2022.

Emergers väljer dock att understryka att Motion Display erbjuder en unik teknik och stora kostnadsfördelar. Bolagets e-pappersdisplayer är väldokumenterade att generera en betydande försäljningsökning åt detaljhandlare. Och nu har bolaget också rekryterat en ny global försäljningschef, vilket innebär att man har en solid grund för en ambitiös internationell expansion, skriver Emergers.

Slutligen uppges det att bolaget står att redo att leverera, vilket betyder att om marknaden skulle börja röra på sig, kommer det leda till en betydande omvärdering.

https://www.emergers.se/motion_d/

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Motion Display

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Motion Display

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt