Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Freetrailer och City Self-Storage ingår nytt treårigt avtal

Teknikbolaget Freetrailer inom delningsekonomin och City Self-Storage ingår ett nytt treårigt avtal som utökar samarbetet till 19 platser samt ökar antal släpvagnar med 14 till 41 släpvagnar. Det framgår av ett pressmeddelande.

Samarbetet inleddes 2019 avseende utlåning av släpvagnar till City Self-Storages kunder. Mer än 20 000 lån har genomförts.

"Vi är alltid glada och stolta när en av våra långvariga samarbetspartners väljer att förlänga samarbetet med oss och till och med vill utöka det. Vi har haft en fantastisk relation med City Self-Storage under de senaste tre åren och vi ser fram emot det fortsatta samarbetet. City Self-Storage var en av våra första partners på den norska marknaden som såg potentialen i Freetrailers självbetjäningskoncept för delningsekonomi. Konceptet som både är miljövänligt, ger kunderna en fantastisk service och ger ett starkt varumärke på gatan och på vägen", säger Freetrailers koncernchef Philip Filipsen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Freetrailer

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Freetrailer

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.