Nyhet

Fyra personer i Biofrigas ledning har ökat sina aktieinnehav

Fyra personer i biogasbolaget Biofrigas ledning har i inledningen av veckan ökat sina aktieinnehav i bolaget. Det framgår av ett pressmeddelande.

Biofrigas vd Jonas Stålhandske har förvärvat 10 000 aktier, teknikchefen Marcus Benzon har köpt 2 932 aktier, finanschefen Annika Sköldberg har förvärvat 3 100 aktier och Roger Karlsson, senior expert har köpt 10 391 aktier.

Handeln har ägt rum på marknadsplatsen för Spotlight Stock Market och har skett privat eller genom närstående bolag. Anskaffningskursen för de olika transaktionerna var mellan 8,15 till 8,41 kronor per aktie. Transaktionerna har rapporterats till Finansinspektionen i enlighet med gällande regelverk. Finwire har tidigare i dag rapporterat om Jonas Stålhandskes aktieköp.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Biofrigas

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Biofrigas

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt