Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Heiko Schilling föreslås till styrelsen i Greater Than

De tre största aktieägarna i teknikbolaget Greater Than föreslår att Heiko Schilling väljs in som styrelseledamot i bolaget vid årsstämman i maj 2022. Det framgår av ett pressmeddelande.

Heiko Schilling leder för närvarande Amazons International Tech Expansion-team, som bygger de system som gör det möjligt för Amazon att utöka och distribuera en skräddarsydd kundupplevelse till miljarder kunder. Han har också varit på TomTom i 13 år.

Förslaget innebär att Heiko Schilling kommer att fungera som adjungerad styrelseledamot fram till årsstämman i maj 2022, då beslut förväntas tas om val till styrelse. Förslaget innebär i korthet att styrelsen efter valet kommer att bestå av åtta ledamöter utan suppleanter.

"Jag ser fram emot att få arbeta med Heiko och ta del av hans expertis när vi arbetar för att öka användningen av vår AI och dess individualiserade riskförutsägelser för den globala försäkringsmarknaden", säger Sten Forseke, styrelseledamot och grundare av Greater Than.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Greater Than

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Greater Than

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt