Greater Than (GREAT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Greater Than aktie

GREAT  

Greater Than är ett teknik- och marknadsbolag inom "Connected Car" sektorn. Med produkten Enerfy erbjuder bolaget konsumenter biltjänster. Greater Thans produkt mäter, analyserar och förstår bilkörning. En skalbar teknologi som kan användas för att förbättra en mängd olika tjänster inom mobilitet, exempelvis till smarta försäkringar, bilpooler och privat uthyrning av bilar. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Greater Than tillhör sektorn Industri och branschen Mätning & Analys. Bolaget har ett börsvärde på 1 179 MSEK, en omsättning på 19 MSEK och med ett resultat på -24 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Greater Than

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Greater Than (GREAT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Greater Than aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern GREAT. Aktien har ett P/E-tal på -48.2 och P/S-tal på 69 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Greater Than utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Greater Than Avanza – se aktiekurs idag

Se Greater Than senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Greater Than – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Greater Than.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Greater Than.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Greater Than

Greater Than

TickerGREAT
ListaFirst North
LandSverige
SektorIndustri
BranschMätning & Analys
Börsvärde1 179 MSEK
Omsättning19 MSEK
Vinst-24 MSEK
P/E-48.2
P/S69

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Greater Than

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Greater Than? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter