Nyhet

Kambi

Kambi räknar med att aktörer kommer tillbaka till Nederländerna under kommande kvartal, öppna för förvärv - vd

Sportboksleverantören Kambi räknare med att företagets partner återvänder till Nederländerna under de kommande kvartalen. Det säger vd Kristian Nylén i samband med dagens rapportpresentation.

Kambi-chefen hoppas på att man kommer att gynnas av Kindreds comeback i det västeuropeiska landet. Företaget har sedan tidigare samarbete med Betcity och JBH.

- Vi förväntar oss också att ytterligare partners som tidigare fanns i Nederländerna att dessa kommer att återinträda till marknaden under de kommande kvartalen, uppgav han.

Nederländernas spelmarknad ändrades rejält i samband med en reglering.

Nylén uppger också att bolaget är öppna när det gäller att genomföra förvärv och att det absolut är på agendan kombinerat med återköp.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Kambi

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Kambi

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt