Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Kungsleden hyr ut till Gräsvårdsmaskiner i Malmö

Fastighetsbolaget Kungsleden har ingått ett hyresavtal på 3,5 år med Gräsvårdsmaskiner avseende kontors- och lagerfastigheten Holkyxan 6 i Malmö. Det framgår av ett pressmeddelande.

Gräsvårdsmaskiner kommer hyra en kontorsyta på 650 kvadratmeter och lagerlokaler om 3 562 kvadratmeter.

Inflyttning beräknas ske under första och andra kvartalet 2022. Efter Gräsvårdsmaskiners inflyttning kommer fastigheten vara uthyrd till 90 procent.

"Det känns väldigt bra att kunna erbjuda både lokaler och läge som så väl passar GVMs utvecklingsbehov", kommenterar Ulrica Sjöswärd, regionchef Göteborg/Malmö på Kungsleden.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt