Nyhet

LL

LL Lucky Games konsoliderar sin plattform efter förvärvet av ReelNRG

Kasinospelutvecklaren LL Lucky Games uppdaterar sin spelplattform efter förvärvet av ReelNRG, som aviserades tidigare i år. Det framgår av ett pressmeddelande.

Företaget ska nu konsolidera sin teknik samt sina spel till ReelNRGs spelplattform, vilket bedöms bidra till synergier och en ökad lönsamhet. Den nya plattformen beskrivs erbjuda en snabbare integration av kunder och inkludera nya spelfunktioner.

”Genom förvärvet av ReelNRG skapar vi stora synergier i form av korsförsäljning, kostnadsoptimering och möjlighet till ny teknik. Med vår nya serverinfrastruktur på plats kan vi snabbare möta kundernas behov och prestandakrav samt marknadens intresse för nya spelfunktioner, vilket gör att vi framtidssäkrar vår spelplattform för fortsatt tillväxt", kommenterar Mads Jørgensen, medgrundare och vd för LL Lucky Games.

Övergången till den nya plattformen väntas vara klar under det tredje kvartalet och uppges innebära en kostnadsoptimering om 8,5 miljoner kronor per år.

Åtgärden resulterar även i att utvecklingen flyttas från Lettland till Indien.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om LL Lucky Games

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien LL Lucky Games

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt