LL Lucky Games (LADYLU) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

LL Lucky Games aktie

🔔 Skapa bevakning

LADYLU  

Lucky Games designar och utvecklar videoslots. Bolaget utvecklar spel med fokus på spelupplevelse och spelatmosfär. Spelportföljen innehåller idag en kombination av videoslots med olika spelteman och underhållningsvärden. Utöver erbjuds en fullservicelösning för integrering av spelen till speloperatörer. Bolaget bedriver sin verksamhet globalt genom avtal med speloperatörer. Lucky Game grundades 2019 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

LL Lucky Games tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Gaming & Spel. Bolaget har ett börsvärde på 122 MSEK, en omsättning på 1 MSEK och med ett resultat på -10 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien LL Lucky Games

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper LL Lucky Games (LADYLU) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

LL Lucky Games aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern LADYLU. Aktien har ett P/E-tal på -12.3 och P/S-tal på 89.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

LL Lucky Games utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

LL Lucky Games Avanza – se aktiekurs idag

Se LL Lucky Games senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter LL Lucky Games – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien LL Lucky Games.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i LL Lucky Games.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om LL Lucky Games

LL Lucky Games

TickerLADYLU
ListaFirst North
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschGaming & Spel
Börsvärde122 MSEK
Omsättning1 MSEK
Vinst-10 MSEK
P/E-12.3
P/S89.9

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien LL Lucky Games

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om LL Lucky Games? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter