Medclair Invest har haft mycket hög aktivitetsnivå efter sommaren - statusuppdatering
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Finwire / Börskollen

Medclair Invest har haft mycket hög aktivitetsnivå efter sommaren - statusuppdatering

Medclair Invest har haft en mycket hög aktivitetsnivå under de första veckorna efter semestern, uppges det i en statusrapport halvvägs genom kvartalet.

Bolaget kan meddela att det har redan erhållit sina första orders på centrala anläggningar i Storbritannien redan innan installationen i Newcastle blivit driftsatt.

"Nu när våra distributörer i UK i stort är självgående har vi efter sommaren frigjort resurser för att öka tempot på andra marknader", säger vd Jonas Lundh.

I Australien uppges bolaget röra sig i rätt riktning och på Nya Zeeland har en första order för mobil destruktor aviserats. Bolaget har också i närtid inlett samarbete med ett gasbolag i Brasilien, vilket betecknas som ytterst spännande då landet är en stor konsument av lustgas.

Framåt planerar man besök till USA och Kanada under september för att träffa potentiella partners och kunder. Bolaget kommer då också få tillfälle att visa upp sin mobila lösning.

"Sammanfattningsvis kan jag konstatera att vi har ett spännande halvår framför oss. Vi får ett stadigt inflöde av förfrågningar om samarbeten från potentiella partners och vi har även en mycket positiv utveckling av inkommande förfrågningar från framtida kunder", säger Lundh.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Medclair

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Medclair

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt