Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Medclair Invest har haft mycket hög aktivitetsnivå efter sommaren - statusuppdatering

Medclair Invest har haft en mycket hög aktivitetsnivå under de första veckorna efter semestern, uppges det i en statusrapport halvvägs genom kvartalet.

Bolaget kan meddela att det har redan erhållit sina första orders på centrala anläggningar i Storbritannien redan innan installationen i Newcastle blivit driftsatt.

"Nu när våra distributörer i UK i stort är självgående har vi efter sommaren frigjort resurser för att öka tempot på andra marknader", säger vd Jonas Lundh.

I Australien uppges bolaget röra sig i rätt riktning och på Nya Zeeland har en första order för mobil destruktor aviserats. Bolaget har också i närtid inlett samarbete med ett gasbolag i Brasilien, vilket betecknas som ytterst spännande då landet är en stor konsument av lustgas.

Framåt planerar man besök till USA och Kanada under september för att träffa potentiella partners och kunder. Bolaget kommer då också få tillfälle att visa upp sin mobila lösning.

"Sammanfattningsvis kan jag konstatera att vi har ett spännande halvår framför oss. Vi får ett stadigt inflöde av förfrågningar om samarbeten från potentiella partners och vi har även en mycket positiv utveckling av inkommande förfrågningar från framtida kunder", säger Lundh.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Medclair Invest

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Medclair Invest

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.