Nyhet

Medicover-bolag lanserar test från Genetic Analysis

Medizinische Diagnostik (IMD), en del av Medicover Group, har lanserat diagnostikbolaget Genetic Analysis GA-map Dysbiosis Test i Tyskland. Det framgår av ett pressmeddelande.

IMD kommer att dra igång sitt nya mikrobiomlaboratorium i februari 2022 och addera standardiserade mikrobiota-tester till sin befintliga testportfölj av produkter. Det nya testutbudet kommer att marknadsföras i Tyskland och Europa.

Volker von Baehr, Medical Director IMD, kommenterar:
"IMD är ett expertlaboratorium med fokus på högkvalitativa resultat. Vi är stolta över att kunna erbjuda den CE-certifierade GA-map-testpanelen till våra kunder. GA-map Dysbiosis Test mäter förekomsten av kliniskt relevanta nyckelbakterier i förhållande till en kliniskt definierad, frisk, normal population. Detta är en stor skillnad från andra sekvenseringsmetoder där varje användare måste fastställa sina egna referensintervall för friska och sjuka kohorter. Genom att fokusera på de kliniskt relevanta nyckelbakterierna sparas både tid och resurser, och GA-map-plattformen visar utmärkt prestanda och effektivitet i vårt laboratorium."

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt