Nyhet

Moment Group utser Martin du Hane till permanent vd

Nöjesbolaget Moment Group har utsett Martin du Hane till permanent vd och koncernchef. Det framgår av ett pressmeddelande.

Martin har varit tillförordnad vd sedan 22 mars 2021.

"Vi har nu gjort ett grundligt arbete i rekryteringsprocessen för att finna rätt vd för koncernen och vi i styrelsen är mycket glada att Martin tackade ja till tjänsten. Under närmare ett år har han varit ytterst ansvarig i bolaget och hans kunskap om verksamheterna och hans bakgrund inom det finansiella i kombination med hans mycket uppskattade förmåga att på ett engagerat sätt leda och skapa team gör att han är helt rätt för tjänsten. Jag ser mycket fram emot att fortsätta arbeta tillsammans med Martin", uppger styrelseordförande Leif West.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Moment Group

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Moment Group

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt