Moment Group (MOMENT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Moment Group aktie

MOMENT  

Moment Group är verksamma inom upplevelseindustrin. Verksamheterna bedrivs via ett flertal affärsområden fokuserade på lösningar inom event och kommunikation. Bolaget erbjuder helhetslösningar för event, digitala lösningar, samt övriga mat- och showupplevelser. Störst verksamhet innehas inom den nordiska marknaden och kunderna återfinns både bland företagskunder samt privata aktörer.

Moment Group tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Resor & Nöjen. Bolaget har ett börsvärde på 24 MSEK, en omsättning på 977 MSEK och med ett resultat på -108 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Moment Group

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Moment Group (MOMENT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Moment Group aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern MOMENT. Aktien har ett P/E-tal på -0.2 och P/S-tal på 0.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Moment Group utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Moment Group Avanza – se aktiekurs idag

Se Moment Group senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Moment Group – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Moment Group.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Moment Group.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Moment Group

Moment Group

TickerMOMENT
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschResor & Nöjen
Börsvärde24 MSEK
Omsättning977 MSEK
Vinst-108 MSEK
P/E-0.2
P/S0.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Moment Group

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Moment Group? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter