Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

NoteFoto: Shutterstock

Note räknar med att generera 120 miljoner kronor från samarbetet med Ferroamp nästa år

Kontraktstillverkaren Note beräknar att dess tillverkningssamarbete med miljöteknikbolaget Ferroamp kommer uppgå till 120 miljoner kronor under 2023. Det framgår av ett pressmeddelande.

Bolagen inledde ett partnerskap förra året kring Ferroamps Energyhub-system. Note står för tillverkningen av elektroniken och kompletta system.

"Efterfrågan på Ferroamps produkt har ökat kraftigt den senaste tiden och bolaget förväntas nu stå inför en stark expansion där samarbetet med Note beräknas uppgå till i storleksordningen 120 miljoner kronor under 2023", skriver Note.

Tillverkningen sker i Notes fabrik i Norrtälje. Enligt bolaget väntas produktionen öka påtagligt redan under första kvartalet nästa år.

Ferroamp skriver att produktionen av Energyhub har ökat med cirka 500 procent senaste året. Planen är nu att på kort tid fyrdubbla kapaciteten. Samarbetet med Note innebär en fördubbling av produktionstakten närmsta halvåret.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Ferroamp

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.