NOTE (NOTE) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

NOTE aktie

NOTE  

Note är verksamma inom tillverkning av elektronikbaserade produkter. Exempel på produkter och tillhörande tjänster som bolaget levererar innefattar avancerade ingenjörstjänster som används som ett analysverktyg inom serieproduktion. Bolaget tillför designteam med support, komponentval, test och utrustning. Utöver bistår bolaget med eftermarknadsservice. Bolaget bedriver idag verksamhet främst inom Norden, Baltikum, Asien och Europa.

NOTE tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Elektronik & Tillverkning. Bolaget har ett börsvärde på 2 344 MSEK, en omsättning på 1 830 MSEK och med ett resultat på 125 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien NOTE

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper NOTE (NOTE) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

NOTE aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern NOTE. Aktien har ett P/E-tal på 18.7 och P/S-tal på 1.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

NOTE utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

NOTE Avanza – se aktiekurs idag

Se NOTE senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter NOTE – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien NOTE.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i NOTE.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om NOTE

NOTE

TickerNOTE
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschElektronik & Tillverkning
Börsvärde2 344 MSEK
Omsättning1 830 MSEK
Vinst125 MSEK
P/E18.7
P/S1.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien NOTE

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om NOTE? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter