Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Pareto

Pareto höjer riktkursen för Xvivo till 291 kronor - ser potential i ny hjärtprodukt

Pareto Securities ser köpläge i medicinteknikbolaget Xvivo Perfusion. Riktkursen höjs till 291 kronor (285), vilket är en bra bit över nuvarande kurs på 162,8 kronor. Samtidigt upprepas rekommendation köp.

"Efter ett starkt andra kvartal och en tydlig återhämtning på den övergripande Tx-marknaden kan investerare nu köpa Xvivo-aktien 25 procent billigare idag jämfört med före andra kvartalet", skriver Pareto i en analys.

I analysen ställer sig Pareto positiva inför Xvivos Heart Box-produkt vilken presenterades under bolagets kapitalmarknadsdag. Enligt Pareto kan den nya produkten ge Xvivo en konkurrensfördel på marknaden.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Xvivo Perfusion

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Xvivo Perfusion

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt