Xvivo Perfusion (XVIVO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Xvivo Perfusion aktie

XVIVO  

Xvivo Perfusion är verksamma inom medicinteknik. Bolaget tillhandahåller lösningar för transplantation av lungor. Exempel på produkter som bolaget levererar innefattar kanyler, organförvaring samt kyllösningar. Produkterna vidaresäljs till kliniker och forskningsinstitut på global nivå. Bolaget kom till via en avknoppning från Vitrolife under 2012 och har sitt huvudkontor i Göteborg.

Xvivo Perfusion tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 9 147 MSEK, en omsättning på 220 MSEK och med ett resultat på -44 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Xvivo Perfusion

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Xvivo Perfusion (XVIVO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Xvivo Perfusion aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern XVIVO. Aktien har ett P/E-tal på -206.7 och P/S-tal på 47.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Xvivo Perfusion utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Xvivo Perfusion Avanza – se aktiekurs idag

Se Xvivo Perfusion senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Xvivo Perfusion – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Xvivo Perfusion.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Xvivo Perfusion.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Xvivo Perfusion

Xvivo Perfusion

TickerXVIVO
ListaMid Cap
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde9 147 MSEK
Omsättning220 MSEK
Vinst-44 MSEK
P/E-206.7
P/S47.7

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Xvivo Perfusion

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Xvivo Perfusion? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter