Platzer och Bockasjö hyr ut logistikbyggnad till Volvo Cars - tioårig tidsperiod
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Platzer och Bockasjö hyr ut logistikbyggnad till Volvo Cars - tioårig tidsperiod

Platzer

Fastighetsbolaget Platzer och Bockasjö har tecknat avtal med Volvo Cars som ska hyra en nyutvecklad logistikbyggnad i Sörreds Logistikpark, belägen i Göteborg. Det framgår av ett pressmeddelande.

Byggnaden kommer vara miljöcertifierad och utrustas med bergvärme. Den kommer även ha en solcellsanläggning om 500 kilowatt.

- Nu har startskottet gått för Sörreds Logistikpark. Vi ser fram emot att bygga en av branschens mest hållbara logistikbyggnader för Volvo Cars räkning, kommenterar Bockasjös vd Joakim Hedin.

Avtalet sträcker sig över en tioårig tidsperiod och byggnaden omfattar nästan 23 000 kvadratmeter. Tillträde väntas ske den första mars 2023 men vissa lagerytor kommer tillträdas den 15 december i år.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Platzer Fastigheter

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Sjösavägen 8

124 55 Bandhagen

Sverige

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.