Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Premium Snacks varumärke Gårdschips lanserar ytterligare smaker av Brynt smör

Chipstillverkaren Premium Snacks varumärke Gårdschips lanserade i början av 2021 smaken Brynt smör & Dill som togs emot väl av marknaden. Nu lanserar Gårdschips två nya smaker, Brynt smör & Röd lök samt Brynt smör & Havssalt, som rullas ut i butik vecka 3 2022.

Det framgår av ett pressmeddelande.

- Det är väldigt roligt att vi skapat en ny smaktrend med Brynt smör på marknaden. Vi har fått så mycket positiva kommentarer om lanseringen av Brynt smör & Dill och många av våra konsumenter har hört av sig och vill ha fler smaker och nu är de äntligen här och lanseras vecka 3. Att ha de godaste chipsen är vårt dagliga mantra och det gäller att hitta smakerna som lyfter och det är ett gediget arbete som ligger bakom, säger Marie Eklund, Marknadschef på Premium Snacks Nordic.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Premium Snacks

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Premium Snacks

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt