Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Premium Snacks varumärke Gårdschips lanserar ytterligare smaker av Brynt smör

Chipstillverkaren Premium Snacks varumärke Gårdschips lanserade i början av 2021 smaken Brynt smör & Dill som togs emot väl av marknaden. Nu lanserar Gårdschips två nya smaker, Brynt smör & Röd lök samt Brynt smör & Havssalt, som rullas ut i butik vecka 3 2022.

Det framgår av ett pressmeddelande.

- Det är väldigt roligt att vi skapat en ny smaktrend med Brynt smör på marknaden. Vi har fått så mycket positiva kommentarer om lanseringen av Brynt smör & Dill och många av våra konsumenter har hört av sig och vill ha fler smaker och nu är de äntligen här och lanseras vecka 3. Att ha de godaste chipsen är vårt dagliga mantra och det gäller att hitta smakerna som lyfter och det är ett gediget arbete som ligger bakom, säger Marie Eklund, Marknadschef på Premium Snacks Nordic.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Premium Snacks

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Premium Snacks

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.