Premium Snacks (SNX) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Premium Snacks aktie

SNX  

Rootfruit Scandinavia utvecklar, tillverkar och säljer snacks under varumärket Gårdschips. Inom koncernen återfinns även dotterbolag som importerar och säljer natursnacks under varumärket Exotic Snacks på den nordiska marknaden. Bolagen har avtal med större dagligvarukedjor i Sverige och ett antal större dagligvarukedjor på den övriga marknaden. Bolagen arbetar även aktivt med produktutveckling.

Premium Snacks tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Livsmedel. Bolaget har ett börsvärde på 143 MSEK, en omsättning på 326 MSEK och med ett resultat på 3 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Premium Snacks

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Premium Snacks (SNX) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Premium Snacks aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern SNX. Aktien har ett P/E-tal på 55.8 och P/S-tal på 0.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Premium Snacks utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Premium Snacks Avanza – se aktiekurs idag

Se Premium Snacks senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Premium Snacks – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Premium Snacks.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Premium Snacks.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Premium Snacks

Premium Snacks

TickerSNX
ListaSpotlight
LandSverige
SektorDagligvaror
BranschLivsmedel
Börsvärde143 MSEK
Omsättning326 MSEK
Vinst3 MSEK
P/E55.8
P/S0.5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Premium Snacks

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Premium Snacks? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter