Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Qiiwi

Qiiwi Games lämnar statusuppdatering kring sina spel, arbetet med Masterchef närmar sig slutet

Spelutvecklingsbolaget Qiiwi Games har kommit med en ny statusuppdatering kring sina spel. Några av de mer iögonfallande kommentarerna är kring spelen Masterchef och Wordington.

När det kommer till Masterchef handlar det om att arbetet kring spelet börjar gå mot sitt slut. Det är tänkt att följas upp av bredare tester under april.

I fallet med Wordington påpekas det att de ändringar som gjorts kring utseendet i spelbutiken har visat sig ha en positiv effekt på hur stor andel av spelarna som genomför köp i spelet. Qiiwi planerar också att tillföra mer resurser till Wordington för att möjliggöra ”större förändringar i spelets innehåll och funktionalitet vilket i sin tur kan ge positiva effekter på spelets nyckeltal och leda till ett förbättrat marknadsföringsresultat”.

I uppdateringen framgår det också att bolaget inte arbetar aktivt med speltiteln Puzzleton. Den är dock tack vare nivån av organiska installationer och intäkter fortsatt attraktiv att ha kvar i portföljen, uppges det.

Slutligen kommenteras även nya ordspelet Word Solitaire. Det mjuklanserades den 14 mars och teamets fokus under vecka 12 är att "uppdatera spelet för att inkludera flertalet sociala element så som topplistor och möjlighet att se sina vänner på spelplanen för de som kopplar sin spelsession via Facebook. Detta bedöms öka spelglädjen och tävlingsmomentet", heter det.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Qiiwi Games

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Qiiwi Games

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt