Qiiwi Games lämnar statusuppdatering kring sina spel, arbetet med Masterchef närmar sig slutet
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Qiiwi Games lämnar statusuppdatering kring sina spel, arbetet med Masterchef närmar sig slutet

Qiiwi

Spelutvecklingsbolaget Qiiwi Games har kommit med en ny statusuppdatering kring sina spel. Några av de mer iögonfallande kommentarerna är kring spelen Masterchef och Wordington.

När det kommer till Masterchef handlar det om att arbetet kring spelet börjar gå mot sitt slut. Det är tänkt att följas upp av bredare tester under april.

I fallet med Wordington påpekas det att de ändringar som gjorts kring utseendet i spelbutiken har visat sig ha en positiv effekt på hur stor andel av spelarna som genomför köp i spelet. Qiiwi planerar också att tillföra mer resurser till Wordington för att möjliggöra ”större förändringar i spelets innehåll och funktionalitet vilket i sin tur kan ge positiva effekter på spelets nyckeltal och leda till ett förbättrat marknadsföringsresultat”.

I uppdateringen framgår det också att bolaget inte arbetar aktivt med speltiteln Puzzleton. Den är dock tack vare nivån av organiska installationer och intäkter fortsatt attraktiv att ha kvar i portföljen, uppges det.

Slutligen kommenteras även nya ordspelet Word Solitaire. Det mjuklanserades den 14 mars och teamets fokus under vecka 12 är att "uppdatera spelet för att inkludera flertalet sociala element så som topplistor och möjlighet att se sina vänner på spelplanen för de som kopplar sin spelsession via Facebook. Detta bedöms öka spelglädjen och tävlingsmomentet", heter det.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Qiiwi Games

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Qiiwi Games

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt