Qiiwi Games (QIIWI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Qiiwi Games aktie

QIIWI  

Qiiwi Games är ett mobilspelsbolag och utvecklar spel anpassade för mobila plattformar som iOS och Android. Nuvarande verksamhet startades under 2012 och bolaget har spelstudios i Sverige samt Cypern. Bolaget fokuserar på att utveckla mobilspel riktade mot ”Casual Gamers” inom genrerna Trivia, Match-3, Word/Puzzle och Arcade.

Qiiwi Games tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Gaming & Spel. Bolaget har ett börsvärde på 375 MSEK, en omsättning på 47 MSEK och med ett resultat på -1 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Qiiwi Games

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Qiiwi Games (QIIWI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Qiiwi Games aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern QIIWI. Aktien har ett P/E-tal på -662.3 och P/S-tal på 3.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Qiiwi Games utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Qiiwi Games Avanza – se aktiekurs idag

Se Qiiwi Games senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Qiiwi Games – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Qiiwi Games.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Qiiwi Games.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Qiiwi Games

Qiiwi Games

TickerQIIWI
ListaFirst North
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschGaming & Spel
Börsvärde375 MSEK
Omsättning47 MSEK
Vinst-1 MSEK
P/E-662.3
P/S3.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Qiiwi Games

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Qiiwi Games? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter