Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Renewcells återvunna material ingår i Zaras nya kapselkollektion

Klädkedjan Zara, som ingår i spanska koncernen Inditex, har lanserat en kapselkollektion som delvis är gjord genom textilåtervinningsbolaget Renewcells material Circulose. Det framgår av ett pressmeddelande.

Circulose är ett material som till fullo är tillverkat av återvunna textilier.

"Zara är ett av de största modemärkena i världen med förmåga att driva verklig förändring inom branschen. Samarbeten med globala varumärken förverkligar vår vision om att förändra modebranschen i stor skala, och vår snabba tillväxt skulle inte vara möjlig utan att partners som Zara ansluter sig till denna förändring", kommenterar Renewcells vd Patrik Lundström.

Samarbetet är en del av Inditex innovationsplattform Inditex Sustainability Innovation Hub, som har syftet att främja och skala innovativa initiativ för nya material.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Re:NewCell

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Re:NewCell

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.