Skistar stiger på börsen - Nordea inleder med köp
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Skistar stiger på börsen - Nordea inleder med köp

Skistar

Skidanläggningsbolaget Skistars aktie stiger med runt 6 procent på börsen dagen efter bolaget släppt sin rapport. Flera analytiker har kommenterat rapporten och kommit med nya rekommendationer.

Nordea har inlett bevakning med köp och riktkurs 135 kronor.

Handelsbanken väljer dock att upprepa sin kortsiktiga rekommendation sälj och sin långsiktiga på market perform.

"Skistar redovisade en försäljning och ett rörelseresultat för det andra kvartalet (december-februari) som var marginellt lägre än vi hade prognostiserat. Kvartalet innehöll motvind i form av kalendereffekter, men även medvind i termer av bättre tillgänglighet på alla destinationer (inga covid-19-restriktioner i Trysil)", skriver Handelsbanken i en kommentar.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om SkiStar

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien SkiStar

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.