Slutligt utfall av Medcaps upppköpsbud på Adderacare i linje med preliminärt utfall
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Slutligt utfall av Medcaps upppköpsbud på Adderacare i linje med preliminärt utfall

Det slutliga utfallet i den initiala acceptfristen i medicinteknikbolaget Medcaps uppköpsbud på
Adderacare blev 94,57 procent av aktierna. Det är helt i linje med det preliminära utfallet som aviserades den 23 december. Det framgår av ett pressmeddelande.

Medcap lade den 17 november ett uppköpsbud på samtliga aktier i Adderacare på 3,60 kronor per aktie. Adderacares styrelse rekommenderade aktieägarna att acceptera budet.

Redovisning av likvid för de aktier som har lämnats in i erbjudandet fram till den 23 december kommer att påbörjas den 2 januari 2023.

Medcap har som tidigare meddelats beslutat att förlänga anmälningstiden i uppköpsbudet till den 9 januari 2023. Redovisning av likvid för de aktier som lämnas in under den förlängda acceptfristen beräknas påbörjas omkring den 16 januari 2023. Efter förlängningen väntar avnotering och tvångsinlösen av resterande aktier i Adderacare.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om MedCap

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien MedCap

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Sjösavägen 8

124 55 Bandhagen

Sverige

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.