Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Smart

Smart Eye erhåller tre nya design wins

Teknikbolaget Smart Eye har erhållit tre nya design wins för förarövervakningsystem, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Bolaget kommer att leverera sin teknologi till tre nya bilmodeller av en stor japansk biltillverkare. Kunden har tidigare valt Smart Eyes mjukvara för implementering i flera tidigare bilmodeller.

De nya bilmodellerna, inklusive Smart Eyes teknologi, kommer att gå i produktion i Europa under 2026. Den beräknade intäkten för ordern är 30 miljoner kronor, baserat på prognoser för den beräknade produktlivscykeln.

"De här ytterligare bilmodellerna är lika välkomna som de är väntade," säger Martin Krantz, vd och grundare av Smart Eye. "Den här japanska biltillverkaren ökar produktionen av sina första bilmodeller med DMS och det brukar vara då vi får ytterligare design wins på befintliga plattformar. Mer tilläggsvolym av den här sorten är att vänta."

Smart Eye har nu erhållit totalt upp mot 197 design wins från 18 fordonstillverkare.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Smart Eye

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Smart Eye

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.