Smart Eye (SEYE) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Smart Eye aktie

🔔 Skapa bevakning

SEYE  

Smart Eye är ett IT-bolag som utvecklar Eye Tracking System. Systemen används för beteendeanalys hos människor samt inom fordonsindustrin. Verksamheten bedrivs utifrån två affärssegment: Applied Solutions och Research Instruments. Anti Sleep och BlackBird är framtagna av Smart Eye och används inom fordon för att upptäcka om föraren löper risken att somna vid körning. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Smart Eye tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Biometri. Bolaget har ett börsvärde på 3 655 MSEK, en omsättning på 95 MSEK och med ett resultat på -107 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Smart Eye

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Smart Eye (SEYE) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Smart Eye aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern SEYE. Aktien har ett P/E-tal på -30.5 och P/S-tal på 40.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Smart Eye utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Smart Eye Avanza – se aktiekurs idag

Se Smart Eye senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Smart Eye – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Smart Eye.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Smart Eye.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Insynshandel
Videos
Bloggar
Pressmeddelanden
Blankning
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Smart Eye

Smart Eye

TickerSEYE
ListaFirst North
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschBiometri
Börsvärde3 655 MSEK
Omsättning95 MSEK
Vinst-107 MSEK
P/E-30.5
P/S40.8

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Smart Eye

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Smart Eye? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter