Smart Eye (SEYE) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Smart Eye aktie

SEYE  

Smart Eye är ett IT-bolag som utvecklar Eye Tracking System. Systemen används för beteendeanalys hos människor samt inom fordonsindustrin. Verksamheten bedrivs utifrån två affärssegment: Applied Solutions och Research Instruments. Anti Sleep och BlackBird är framtagna av Smart Eye och används inom fordon för att upptäcka om föraren löper risken att somna vid körning. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Smart Eye tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Biometri. Bolaget har ett börsvärde på 3 900 MSEK, en omsättning på 95 MSEK och med ett resultat på -74 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Smart Eye

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Smart Eye (SEYE) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Smart Eye aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern SEYE. Aktien har ett P/E-tal på -52.8 och P/S-tal på 45.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Smart Eye utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Smart Eye Avanza – se aktiekurs idag

Se Smart Eye senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Smart Eye – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Smart Eye.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Smart Eye.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Smart Eye

Smart Eye

TickerSEYE
ListaFirst North
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschBiometri
Börsvärde3 900 MSEK
Omsättning95 MSEK
Vinst-74 MSEK
P/E-52.8
P/S45.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Smart Eye

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Smart Eye? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter