Nyhet

Smart

Smart Eye vinner ytterligare tre design wins från koreansk biltillverkare (uppdatering)

(Lägger till tredje och fjärde stycket)

Teknikbolaget Smart Eye har erhållit ytterligare tre design wins för sitt förarövervakningssystem. Beställaren är en koreansk biltillverkare. Ordern beräknas generera intäkter på 50 miljoner kronor över den beräknade produktlivscykeln, enligt ett pressmeddelande.

Inräknat för denna order har Smart Eye erhållit totalt 93 design wins från 14 fordonstillverkare.

De nya bilmodellerna beräknas gå i produktion redan under första halvåret 2023, skriver Smart Eye.

"Det är helt naturligt för Smart Eye att fortsätta utöka vår teknik till ytterligare bilmodeller hos våra befintliga kunder. Under de senaste åren har vi sett hur den ena fordonstillverkaren efter den andra har förlitat sig på oss för leverans av DMS till nya bilmodeller på befintliga plattformar, och vi förväntar oss att denna utveckling kommer att fortsätta även under de kommande åren", kommenterar vd Martin Krantz.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Smart Eye

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Smart Eye

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt