Nyhet

Smoltek utser ny CTO

Nanoteknikbolaget Smoltek har rekryterat Farzan Ghavanini till ny forsknings- och utvecklingschef, CTO. Han tillträder den 1 april och efterträder Peter Enoksson som varit tillförordnad CTO sedan den 20 september 2021, enligt ett pressmeddelande.

Närmast kommer Farzan Ghavanini från Fingerprint Cards där han haft titeln Director, New Technology Development. Han beskrivs även ha en lämplig professionell bakgrund med god kännedom om Smolteks teknikplattform och stor kunskap inom industrialisering av nanoteknologi. Farzan har i grunden en doktorsgrad inom nanovetenskap och nanoteknologi från Chalmers tekniska högskola.

- Vi får nu en permanent CTO på plats som har en djup förståelse av vår teknikplattform och med erfarenhet av industrialisering av den här typen av teknik. Det kombinerat med en stark drivkraft och bevisade ledaregenskaper är precis vad vi behöver när vi nu växlar upp tempot i industrialiseringen och därmed även den tekniska utvecklingen av våra ultratunna CNF-MIM-kondensatorer samt vårt högeffektiva cellmaterial till elektrolysörer, säger Smolteks vd Håkan Persson.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Smoltek

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Smoltek

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt