Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

SpacettFoto: Unsplash.com

Spacett återförs till ordinarie lista på Spotlight

Spac-bolaget Spacett återförs till den ordinarie listan på Spotlight efter att ha hamnat på observationslistan i samband med aviserat förvärv. Det framgår av ett pressmeddelande.

Spacett placerades på observationslistan den 31 maj efter att ha avtalat om förvärv av hemelektronikdistributören Tura Scandinavia. Efter att ha fått genomgå en ny noteringsprövning har bolaget blivit godkänt för att åter noteras på Spotlights ordinarie lista.

"Vi är glada över att se att införandet av spac har varit framgångsrik, vi kommer följa Turas tillväxtresa och önskar dem lycka till" kommenterar Carl-Henrik Nordberg, Head of Listings på Spotlight Stock Market.

Spacett återförs till den ordinarie listan från och med idag, måndagen den 18 juli.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Tura Group

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Tura Group

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.