Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Star

Star Vault har erhållit utbetalningar på 5 miljoner kronor från sålda spel via Steam

Spelutvecklingsbolaget Star Vault lämnar en uppdatering runt spelet Mortal Online 2, MO2, som lanserades den 25 januari som full release. Det framgår av ett pressmeddelande.

Spelet drabbades av överbelastning, vilket skapade inloggningsproblem i kontinenten Myrland som alla nya spelare behöver ta sig igenom. Inloggningsproblemen är sedan en tid tillbaka åtgärdade och spelet börjar komma tillbaka mot mycket goda användaromdömen som spelet hade innan problem med inloggningen uppstod .

- Vi har nyligen släppt en viktig patch som löst flertalet problem i MO2 samt även ökat prestandan på huvudservrarna. Vi har några viktiga patcher kvar för att få prestandan där vi vill ha den. Därefter planerar vi att äntligen dela med oss av nästa viktiga roadmap som många spelare ser fram emot. Detta bedöms öka intresset för spelet igen och precis som under beta kommer vi ha patcher varannan vecka med intressanta och roliga funktioner som ökar spelintresset, kommenterar vd Henrik Nyström.

- Star Vault är även redo att lansera MO2 på Epic Games Store, vilket vi planerar att göra efter att kommande 3-4 patcher är klara och samtidigt göra marknadsaktiviteter på bland annat Steam där vi räknar med en positiv reviewstatus som även det förväntas dra upp intresse och försäljning för MO2.

- Vårt fokus i närtid är att publicera kommande roadmap, återfå mycket goda användaromdömen och därefter påbörja flera större marknadsaktiviteter. Star Vault har idag ett positivt kassaflöde från den dagliga försäljningen utan att abonnemangsmodellen är påslagen ännu, fortsätter Henrik Nyström.

Star Vault har trots inloggningsproblem och pausade marknadsaktiviteter erhållit utbetalningar om 5 miljoner kronor från sålda spel via Steam. Därtill har Mortal Online 2 en fortsatt stigande följarbas om 290 000 spelare som "wish-listat" spelet på Steam, som närsomhelst kan börja spela vid kommande uppdateringar.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Star Vault

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Star Vault

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt